English (UK)

Elbil ladeanlegg

Laugstol AS har nylig montert 23 stk. el-billadere for Skagerak Energi. Zaptec anlegget har lastutjevning og disse laderne "snakker" med hverandre.
Ved Skagerak Energis hovedkontor i Porsgrunn, har vi montert dette anlegget som er bygget med 4 kurser a 63A/400V og det er brukt WAGO flatkabelsystem for en mest mulig ryddig installasjon.

Anlegget gir brukerne anledning til å bruke App fra telefonen, og gir mulighet til Sentral Driftskontroll for overvåking og styring. Vi valgte å tilby Skagerak Energi denne typen ladere, etter å ha montert tilsvarende for Akershus Energi både på Skotfoss og Klosterfoss kraftstasjon. Der har kunden og Laugstol vært strålende fornøyd med både brukergrensesnitt og montasjevennlighet.

På bildet er det Laugstols egen poolbil som får seg en "boost" etter vask og stell.

Laugstol er autorisert forhandler av Zaptec og vi kan installere "PRO" versjon og "Home versjon".

Slik kan både privatkunder og bedrifter få gode tilbud på montasje av tilsvarende anlegg.

 Til private installasjoner kan man integrere lastbegrensning mot eget anlegg, og det vil da ikke bety noe om du har 35A eller 80A hovedsikring.

Kommer noen hjem og slår på vaskemaskin samt middag på komfyren, regulerer Zaptec seg ned. Det betyr også at din nettleverandør ikke kan sette begrensninger på kursen til billaderen din.