English (UK)

Nye lærlinger i Laugstol

16. august 2021 var 7 forventningsfulle og spente lærlinger klare for sin første arbeidsdag i Laugstol AS. Første dag gikk med på div. introduksjon og informasjon, med spesielt fokus på HMS og sikkerhet. I løpet av første uka har også de aller fleste fått gjennomført de aller mest nødvendige kurs og opplæring som kreves.

Som nevnt mange ganger før er utdanning av lærlinger elektrobransjens viktigste rekrutteringsform. Laugstol AS er godkjent, selvstendig lærebedrift og har til enhver tid mellom 10 og 15 aktive lærekontrakter, innen fagene automasjon, elektrikerfaget, energimontørfaget og telekommunikasjonsfaget.

Vi ønsker Alexander, Carl Magnus, Mathias H, Mathias B, Dan, Sondre og Sander hjertelig velkommen og lykke til med læretiden. Husk at med interesse, nysgjerrighet og motivasjon kommer dere langt – det blir moro å følge dere på veien til fagbrev og forhåpentligvis flest mulig ansettelser!

 På bildet ser vi blide og fornøyde lærlinger i Drammen og Porsgrunn.

Øverst, fra venstre: Dan (automasjon), Sander (energimontørfaget) og Sondre (elektrikerfaget).

Nederst, fra venstre: Mathias B (energimontørfaget), Carl Magnus (elektrikerfaget), Mathias H (energimontørfaget) og Alexander (elektrikerfaget)

fellesbilde laerlinger