English (UK)

Energistyring og byggautomasjon

Lang erfaring og markedsleder

Vi har levert over 500 SD-anlegg som forhandler for EM-Systemer, gjennomført over 4000 prosjekter siden oppstarten i 1997 og er markedsleder i vårt området.

Lang erfaring og markedsleder

Gode og effektive løsninger

Våre dyktige prosjektteknikkere utvikler til enhver tid de beste løsningen sammen med kunden.

Gode og effektive løsninger

Gratis telefonsupport

For å oppnå resultater og ha fornøyde kunder så har vi alltid gratis telefonsupport.

Gratis telefonsupport

40% av Norges energi går med til å drive bygninger

Det meste av energien går med på å produsere kulde, varme og ventilasjon når ingen oppholder seg i lokalene eller bostedene. Grunnidéen med styrings- og overvåkningssystemer er at energi bare skal benyttes når den virkelig trengs. Med intelligente systemer kan man styre tilførselen av luft og klima etter behov, slik at bruken av disse funksjoner generelt kan reduseres med 20-40%.

Riktig kompetanse

Et av EUs klimamål er å redusere energibruken med 20 prosent innen år 2020. For å lykkes kreves en velutviklet energieffektivisering hvor optimal bygningsdrift er en viktig del. Laugstol, Energiservice tilbyr komplette løsninger der vi utfører alt fra prosjektering, nyinstallasjoner, ombygging og service. Vi arbeider daglig med både mindre lokaler og store offentlige og private næringsbygg.

Våre produkter og løsninger

inspeksjon
SD-anlegg

Vi har siden 1997 vært leverandør av SD-anlegg. Vi leverer systemer (SD-anlegg) og produkter for energieffektivisering og driftskontroll av bygg og anlegg for privat næringsvirksomhet og offentlig forvaltning.

SD-anlegg

Energivinduet wide2
Energivinduet

Infoskjermløsning som viser energiforbruket i «realtime». Ansatte får et bevist forhold til bruken av energi og vil med økt fokus kunne bidra til å redusere forbruket.

Energivinduet

Smelt
SMELT

Basert på optimal og intelligent styring, værprognoser og erfaringskurver.

SMELT

ENS portalen 4
ENS-portalen

ENS-Portalen er del av Norges største nettverk av styrings- og overvåkningssystemer.

ENS-portalen

Automasjon
Automasjon

Som en del av Expertnettverket til Eaton leverer vi PLS-løsninger til industri, næring og samferdsel. Alt fra små pumpestasjoner til større applikasjoner. Ta kontakt så finner vi sammen gode løsninger.

Automasjon

Kontakt

jon olav ostebovik
Jon Olav Østebøvik
Daglig leder - Energiservice
halvard nygard
Halvard Nygård
Installatør / Prosjektleder